Eerste Natuur-Netwerkwandeling op het bedrijventerrein

△▽

Op vrijdag 8 oktober, voor dag en dauw, verzamelden 35 enthousiaste C-Valleyers, voorzien van buitenkledij en stevige stapschoenen, buiten aan de Business Brewery voor onze allereerste C-Valley Natuur Netwerk Wandeling.

De werkgroep Biodiversiteit van C-Valley Leuven bedacht een leuke manier om medewerkers van de bedrijven op het terrein kennis te laten maken met de groene omgeving van het bedrijventerrein én met collega's van naburige bedrijven.

Onder begeleiding van twee natuurgidsen van Natuurpunt werd al wat er groeit in de nabije werkomgeving verkend en er werd duidelijk gemaakt waarom iedere kleine of grote inspanning om de biodiversiteit te verhogen op het eigen perceel zeker de moeite loont ! 

Voor de start van de wandeling gaf Leen Kuyken (Materialise) als trekker van de werkgroep Bio-diversiteit een korte inleiding, Sophie Dings van Mik (Milieu infopunt voor de KMO) - die zo vriendelijk was onze ROM - Koffietruck te sponsoren - gaf een korte introductie over de werking van Mik en Robrecht Van Goolen van UCLL kwam kort een lans breken voor het Small Business Project dat UCLL samen met Rotary en Vlajo opstarten.

Onder het nuttigen van enkele croissants, chocoladekoeken en koffie van voormelde truck werd er nog gezellig bijgepraat.


Meer items
△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x