Events

Een blik op de actualiteit en acties van C-Valley? Op de hoogte blijven van onze events? Bekijk hier de kalender van onze volgende netwerkevents.

△▽

1 maart 2021

C-Valley & Moving Lives – Actie voor de Ziekenhuisschool UZ

Dankzij de campagne, opgezet in samenwerking met Moving Lives, fietsten, stapten en liepen we samen een bedrag van 2.100 Euro bij elkaar. Dit bedrag werd door onze voorzitter in februari integraal overgemaakt aan Ingrid Donceel, Coördinerend Directeur van de Ziekenhuisschool.

Lees meer

Presentatiemoment toolbox CIRCULER - 10 december 2020

Op 10 december 2020 om 15 uur geeft Interleuven meer duiding bij de toolbox, waarna u deze ook kan downloaden. Tijdens het webinar zullen ook lokale partners delen hoe zij met de toolbox aan de slag gaan op het bedrijventerrein Haasrode in Leuven.

Lees meer

6 oktober 2020

Campus Proximus organiseert Techniek en Wetenschapsacademie

Van 2 tot 5 november wordt de Techniek en Wetenschapsacademie (TWA) georganiseerd op Campus Proximus Voor 9-14 jarigen : roboquest-cityshaper kamp Voor de 7-9-jarigen : robolab-adventure kamp

Lees meer

Week van de mobiliteit / Car Free Day

Ieder jaar tijdens de Europese Week van de Mobiliteit vragen we onze leden om extra aandacht te schenken aan duurzaam woon-werkverkeer. Dit jaar stelt de corona epidemie de actie in een nieuw licht, maar maakt ze niet minder actueel !

Lees meer

19 april 2020

Moving Lives - Beweeg mee voor het goede doel !

De missie van Moving Lives is om mensen te verbinden door beweging en is steeds gekoppeld aan een goed doel.

Lees meer

Start to Carpool

Zelfs maar enkele malen per week carpoolen met 2, 3 of meer zou de files in een oogwenk aanzienlijk kunnen inkorten en zelfs oplossen.

Lees meer

17 september 2020

Car Free Day 2020

Op donderdag 17 september is het Car Free Day, een jaarlijkse actiedag van Taxistop in het kader van de Week van de Mobiliteit. Uiteraard doet ook bedrijventerreinvereniging C-Valley Leuven mee !

Lees meer
△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x