Events

Een blik op de actualiteit en acties van C-Valley? Op de hoogte blijven van onze events? Bekijk hier de kalender van onze volgende netwerkevents.

△▽

C-Valley Natuur Netwerk Wandelingen - Vrijdag 26/04/2024

Lees meer

Infosessie ziekteverzuim: Van “ziek zijn” tot “er wel zijn” - dinsdag 16/04/2024

Lees meer

Update bloedinzameling 29/2/2024 @IDEWE!

We zijn heel blij u te mogen melden dat de bloedinzameling van 29/2 volledig volgeboekt is, zelfs na toevoeging van 1 tijdslot (= 100 donoren). Mochten er toch nog kandidaten zijn, dan mogen zij zich spontaan melden, de inzameling loopt nu tot 14:15 h. (Er zijn altijd annuleringen, of personen die toch niet mogen doneren).

Lees meer

22 januari 2024

C-Valley Bloedinzamelingsactie 29 februari 2024

C-Valley Leuven organiseert samen met het Rode Kruis Vlaanderen en Idewe een bloedinzameling op het bedrijventerrein. Vaak horen we de oproepen van het Rode Kruis omdat er een tekort dreigt. Toch willen velen van ons graag bloed geven, maar het komt er niet van. Daarom nemen we als bedrijventereinvereniging graag het initiatief om deze drempel te verlagen! Dit jaar werken we een dag extra, namelijk op 29 februari 2024 !

Lees meer

Afterwork Drink @Brabanthal

Lees meer

Week van de Mobiliteit @C-Valley

Lees meer

Club Connect Afterwork @3Hoog

Club Connect: Het nieuwe Afterworkconcept - in het industriepark van Haasrode - brengt DJ Pat Krimson en DJ Caspar samen voor een geweldige avond vol muzikale vibes.

Lees meer

Afterworkdrink @Brabanthal

Brabanthal en C-Valley nodigen je graag uit op een After work drink in de nieuwe Lounge van Brabanthal naast de hoofdingang op donderdag 7 september tussen 16u en 20u.

Lees meer

Netwerkevent Smart Hub Connects

Innovatoren en partners van het provinciale innovatiebeleid vinden elkaar op het inspiratie- en netwerkevent Smart Hub Connects. Dit gaat door op donderdag 15 juni vanaf 15u30 in het Provinciehuis te Leuven.

Lees meer

5 december 2022

Inspiratieavond 15/12/2022: Energiedelen voor Leuvense bedrijven

Lees meer

Invite: IJshockeywedstrijd Leuven Chiefs, IJsbaan Leuven

Sunday 20 Nov ’22: Battle of the beers - Stella vs. Jupiler De Leuven Chiefs nodigen alle bedrijven van C-Valley uit op het VIP event tijdens de wedstrijd van Leuven Chiefs tegen Luik Bulldogs, een thriller van formaat in het Belgische ijshockey.

Lees meer

Infosessie Ventilatie voor een veilige en gezonde werkplek

Goed ventileren is essentieel voor een gezonde werkomgeving. Dat werd nog maar eens duidelijk tijdens de coronapandemie. Ben je graag aanwezig op de infosessie ? Schrijf je eenvoudig in vóór 01/11/2022 door een mailtje te sturen naar info@c-valleyleuven.be met vermelding van je gegevens.

Lees meer

25 augustus 2022

C-Valley Cycle Chain II - 20/09/2022

Fietsmanifestatie “C-Valley Cycle Chain” op 20 september voor een gezamenlijke, verkennende tocht van de fietssnelweg tussen Leuven station en het bedrijventerrein. - Start aan het Benedenplein (achter het station) om 8.00 - Aankomst aan de Business Brewery voor een koffie-netwerkmoment. Voor de rit zelf dient u een twintig-tal minuten te rekenen (5,9 km).

Lees meer

Maak met je bedrijf of gemeente/stad deel uit van het Grootste Lichtpunt tegen Kanker

Kanker treft ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Als bedrijf, organisatie of gemeente kun je mee voor een lichtpuntje zorgen. Ga naar de website en kies één van de onderstaande pakketten en steun zorginitiatieven voor mensen met kanker en hun naasten.

Lees meer

Eerste Natuur-Netwerkwandeling op het bedrijventerrein

De werkgroep Biodiversiteit van C-Valley Leuven bedacht een leuke manier om medewerkers van de bedrijven op het terrein kennis te laten maken met de groene omgeving van het bedrijventerrein én met collega's van naburige bedrijven.

Lees meer

Rotary Leuven, Vlajo en UCLL werken samen aan Small Business Projects

Rotary Leuven, Vlajo en UCLL zoeken dringend experts uit de bedrijven om studenten te begeleiden in op te richten SBP's (Small business projects) Op 11 Oktober vindt er een online-Kick-off plaats om de verwachtingen in de “experts” en de werkwijze voor te stellen.

Lees meer

Samen ondernemen voor morgen - Uitreiking VCDO-awards - 07/09/2021 - Proximus Campus UCLL

Samen ondernemen voor morgen, daar draait dit inspiratie- en netwerkevent rond. Bedrijven die dit vandaag al doen en zich engageren in het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) worden in de bloemetjes gezet. Daarnaast laat je je inspireren door boeiende sprekers en andere duurzame doeners over de impact die je kunt en wil hebben als ondernemer. Onder het motto If you can dream it, you can do it! willen we elkaar aansteken om ondernemerschap duurzaam te maken en samen te werken aan morgen.

Lees meer

1 maart 2021

C-Valley & Moving Lives – Actie voor de Ziekenhuisschool UZ

Dankzij de campagne, opgezet in samenwerking met Moving Lives, fietsten, stapten en liepen we samen een bedrag van 2.100 Euro bij elkaar. Dit bedrag werd door onze voorzitter in februari integraal overgemaakt aan Ingrid Donceel, Coördinerend Directeur van de Ziekenhuisschool.

Lees meer

Presentatiemoment toolbox CIRCULER - 10 december 2020

Op 10 december 2020 om 15 uur geeft Interleuven meer duiding bij de toolbox, waarna u deze ook kan downloaden. Tijdens het webinar zullen ook lokale partners delen hoe zij met de toolbox aan de slag gaan op het bedrijventerrein Haasrode in Leuven.

Lees meer

6 oktober 2020

Campus Proximus organiseert Techniek en Wetenschapsacademie

Van 2 tot 5 november wordt de Techniek en Wetenschapsacademie (TWA) georganiseerd op Campus Proximus Voor 9-14 jarigen : roboquest-cityshaper kamp Voor de 7-9-jarigen : robolab-adventure kamp

Lees meer

Week van de mobiliteit / Car Free Day

Ieder jaar tijdens de Europese Week van de Mobiliteit vragen we onze leden om extra aandacht te schenken aan duurzaam woon-werkverkeer. Dit jaar stelt de corona epidemie de actie in een nieuw licht, maar maakt ze niet minder actueel !

Lees meer

19 april 2020

Moving Lives - Beweeg mee voor het goede doel !

De missie van Moving Lives is om mensen te verbinden door beweging en is steeds gekoppeld aan een goed doel.

Lees meer

Start to Carpool

Zelfs maar enkele malen per week carpoolen met 2, 3 of meer zou de files in een oogwenk aanzienlijk kunnen inkorten en zelfs oplossen.

Lees meer

17 september 2020

Car Free Day 2020

Op donderdag 17 september is het Car Free Day, een jaarlijkse actiedag van Taxistop in het kader van de Week van de Mobiliteit. Uiteraard doet ook bedrijventerreinvereniging C-Valley Leuven mee !

Lees meer
△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x