MOBILITY

△▽

Vlot woon-werkverkeer naar het bedrijventerrein in Haasrode? Veilig pendelen met de wagen, trein, fiets of step? 

C-Valley streeft naar een doeltreffende mobiliteitsverbetering. Wij werken aan veilig fietsverkeer, een verkeersvriendelijke bereikbaarheid en een vlotte verbinding met het openbaar vervoer. 

Groene mobiliteit in de lift 

Hoewel voornamelijk koning auto zijn stempel drukt op de ochtend- en avondspits, kan het ook anders. De fiets, scooter, step of openbaar vervoer, … Allemaal waardevolle, milieuvriendelijke alternatieven om het woon-werkverkeer te versoepelen en te verduurzamen. 

Een positieve kijk op mobiliteit

C-Valley neemt initiatief en zet de schouders onder tal van mobiliteitsacties en aantrekkelijke sensibiliseringscampagnes. Een positieve kijk op mobiliteit, waarbij we het bestaande potentieel zoveel mogelijk willen benutten, ontwikkelen en verbeteren. Als vaste gesprekspartner met de politie, de stad Leuven en agentschap wegen en verkeer, zit C-Valley op regelmatige basis samen voor een bilateraal overleg.

Mobiliteitsknoop Haasrode

C-Valley is één van de 11 stakeholders in de intentieverklaring 2019-2023 van Voka Vlaams-Brabant betreffende de ontwarringen van de mobiliteitsknoop van Haasrode. 15% minder voertuigen op de bedrijfssite, de ontwikkeling van het station in Haasrode, infrastructurele verbeterpunten voor de zwakke weggebruiker, … Wij stellen onze doelen scherp en benaderen ze stapsgewijs, met respect voor alle betrokken partijen.


Meewerken aan de mobiliteit van het bedrijventerrein in Haasrode? 

△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x