Nieuws

△▽

Bijzondere Algemene Vergadering en Nieuwjaarsreceptie op 31 januari

Lees meer

Update 29/08 onderhoudswerken Meerdalboslaan

Lees meer

Update onderhoudswerken Meerdalboslaan - E40: Tweede fase

Lees meer

Werken: Nieuwe asfaltlaag op de Meerdaalboslaan

Het Agentschap Wegen en Verkeer plant asfalteringswerken op de Meerdaalboslaan (N25) in Leuven. Het wegdek tussen de spoorwegbrug vlak voor de Brabanthal en de rotonde aan het op- en afrittencomplex van de E40 krijgt een grondige opknapbeurt. De werken starten op maandag 7 augustus 2023. Volgens de huidige planning duren de werken 5 weken.

Lees meer

UCLL Campus Proximus PostGreSQL Database Conference - 12/05/2023

Lees meer

Opgelet voor malafide asfalteerders

Lees meer

Nieuw ijshockeyseizoen van start met de Leuven Chiefs

Vanaf oktober is de IJsbaan Leuven weer het toneel voor de wedstrijden van de Leuven Chiefs.

Lees meer

21 juni 2022

Wegenwerken Geldenaaksebaan - Technologielaan - UPDATE

Wij vernemen dat er mogelijke wijzigingen van de werken zijn en deze geupdate worden op de website van stad Leuven. Zo zal de brug naar Bierbeek afgesloten worden op vrijdag 24 juni en maandag 27 juni. Op zaterdag 25 juni wordt de volledige werfzone aan de Geldenaaksebaan afgesloten. https://www.leuven.be/geldenaaksebaan-onderbroken

Lees meer

Wegenwerken - Geldenaaksebaan onderbroken vanaf maandag 13 juni

Lees meer

10 maart 2022

Verkeersinformatie - Werken Fluvius

Van maandag 14/03 7u tot en met woensdag 23/03 22u voert Fluvius werken uit in de Kerspelstraat. Daardoor geldt voor gemotoriseerd verkeer, inclusief bussen, tijdelijk enkelrichting in de Kerspelstraat tussen de Leeuwerikenstraat en de Hertogstraat, in de richting van de Hertogstraat. Buslijnen vanuit Haasrode en Heverlee Kazerne richting Leuven volgen een alternatieve reisweg via de Geldenaaksebaan.

Lees meer

11 februari 2022

Vakantieopvang op het industrieterrein Haasrode

Net als vorig jaar organiseert Sporty ook dit jaar vakantieopvang op het industrieterrein in de gebouwen van Syntra op het bedrijventerrein van Haasrode.

Lees meer

OH Leuven Galadiner vrijdagavond 25/3

Schrijf je in voor het OH Leuven galadiner ten voordele van Honk vzw

Lees meer

Wolf gespot op het bedrijventerrein

Voor het eerst in 200 jaar is er nu ook in Vlaams-Brabant een wolf gespot.

Lees meer

Beste wensen voor een voorspoedig, gezond en ondernemend nieuw jaar !

Lees meer

13 december 2021

Brief van Huis van het Kind Leuven

Schenk een pakket aan Leuvense gezinnen Je kan in naam van elk personeelslid een pakket aankopen, variërend van € 5 tot € 20 voor luiers, knutselmateriaal of speelgoed. Hiervoor kunnen we je bedrijf een factuur bezorgen om op te nemen in de boekhouding.

Lees meer

29 september 2021

De werkgroep Bio-diversiteit van C-Valley is Duurzame klimaatheld 2021 !

De werkgroep Bio-diversiteit van C-Valley is verkozen tot Duurzame klimaatheld 2021 in de categorie "Partnership" !

Lees meer

7 oktober 2021

De stad vernieuwt vanaf maandag 18 oktober het wegdek in de Ondenemingenweg en aan het kruispunt Ondernemingenweg-Hertogstraat.

De stad vernieuwt vanaf maandag 18 oktober het wegdek in de Ondenemingenweg en aan het kruispunt Ondernemingenweg-Hertogstraat.

Lees meer

5 oktober 2021

De "Business Mobility Awards"

Doe mee aan de Business Mobility Awards met een project rond duurzaamheid, verkeersveiligheid of slimme mobiliteitstechnologie en win een award.

Lees meer

WK Wielrennen 2021 Leuven - Invloed op mobiliteit bedrijventerrein van 23 tot 26/09

Het WK Wielrennen zal dan toch meer invloed hebben op de toegankelijkheid van het bedrijventerrein dan oorspronkelijk voorzien.

Lees meer

WK Wielrennen 2021 in Leuven

Van 23 tot en met 26 september vindt het WK Wielrennen plaats in Leuven. Dit zal een grote impact hebben op de mobiliteit in en rond het centrum van de stad. Hierbij delen we graag de communicatie van het stadsbestuur.

Lees meer

Transplantoux - Connected for Life

Transplantoux brengt getransplanteerden samen en motiveert hen om gezond te leven, te bewegen en te sporten na een transplantatie. Samen, met lotgenoten, met familie en vrienden, met begeleiders. Zo zorgen ze goed voor zichzelf, voor lichaam én geest. En brengen ze een eerbetoon aan hun donor, aan wie zij hun hernieuwde leven te danken hebben. We bieden hen een uitdaging om het nieuwe leven op te nemen.

Lees meer

Verkeersinformatie

Opgelet voor wateroverlast op de afrit E40 Haasrode

Lees meer

13 april 2021

Iedereen 1000 - Kom Op Tegen Kanker

Het hemelvaartweekend komt stilaan dichterbij. Traditiegetrouw is dit het weekend van de 1000 km, een actie voor Kom op tegen Kanker waarbij duizenden fietsers vier dagen lang trappen tegen kanker.

Lees meer

6 april 2021

Verkeershinder op de Geldenaaksebaan op 15 en 16 april

Geldenaaksebaan: verkeershinder Er worden enkele putranden vervangen in het wegdek van de Geldenaaksebaan ter hoogte van de kruising met Grauwmeer. Werfzone: Geldenaaksebaan tussen het kruispunt met de Meerdalboslaan en het kruispunt met Grauwmeer. Hinder op 15 en 16 april

Lees meer

De eerste door het bedrijventerrein zelf gecoördineerde afvalophaling is een feit

Op donderdag 18 maart werd de eerste collectieve afvalophaling op het bedrijventerrein van Haasrode gehouden.

Lees meer

Vlot pendelen met de elektrische deelfiets, ook in Haasrode

C-Valley in de pers. Volg de link.

Lees meer

Mobipunten Researchpark-Ambachtenzone

Mobipunten zijn plaatsen waar je verschillende vervoersmiddelen vindt, zoals (elektrische) deelauto’s, (elektrische) deel(bak)fietsen, een bushalte. Je kan er ook overstappen van het ene vervoersmiddel op het andere.

Lees meer

22 januari 2021

Vaccinatie Covid in Leuven

Vanaf heden is de Brabanthal in gebruik als vaccinatiecentrum voor de Leuvense bevolking. Effectieve start van de vaccinaties zal ten vroegste plaatsvinden op 15 februari en duren tot 17 september. Vanaf 17/09 tot 27/09 zal de Brabanthal dan weer in gebruik zijn voor de organisatie van het WK wielrennen op de weg dat plaats vindt in en om Leuven. Hierover is er lopend contact met het organisatiecomité en volgt er zeker nog nieuws.

Lees meer

Gelukkig Nieuwjaar !

Beste wensen voor een mooi nieuw jaar. Alle geluk en voorspoed in 2021 ! C-Valley

Lees meer

23 december 2020

Verzendingen na de overgangsperiode tussen de EU en het VK

Het VK heeft de EU op 31 januari 2020 verlaten en bevindt zich tot en met 31 december 2020 in een overgangsperiode, waarin het deel uit blijft maken van de Europese douane-unie en waarbij goederen tussen het VK en de EU kunnen worden verhandeld zonder dat daarvoor aanvullende douanevereisten gelden. De overgangsperiode loopt af na 31 december 2020. Dit betekent dat het VK niet langer deel uitmaakt van de Europese douane-unie en dat goederen die na deze datum tussen het VK en de overblijvende 27 EU-landen worden verhandeld moeten worden in- en uitgeklaard door de douane. Ditzelfde geldt voor zendingen vanuit de EU naar het VK.

Lees meer

17 december 2020

Enquête over het delen van diensten en facilitaire voorzieningen op het bedrijventerrein

Het Center for Sustainable Entrepreneurship (CenSE, Odisee, www.odicense.be) en Interleuven sloegen dit najaar de handen in elkaar om na te gaan wat het potentieel is op de bedrijventerreinen Haasrode omtrent het delen van diensten en facilitaire voorzieningen.

Lees meer

16 december 2020

Enquête Vervoersregio Leuven

Via deze enquête wil de Vervoerregio Leuven zicht krijgen op de wensen en de noden van de inwoners en bezoekers die zich verplaatsen in de regio. U en uw collega’s kunnen de gevaarlijke verkeerssituaties die u op uw weg naar het werk tegenkomt heel exact aangeven en krijgen ook de gelegenheid om uw wensen en verwachtingen i.v.m. Mobipunten door te geven. Deze kans om massaal onze input te geven voor het mobiliteitsplan van de Vervoerregio Leuven voor mogen we niet laten liggen! Het invullen duurt maar 10 minuten. Deelnemen kan tot 30/12/2020.

Lees meer

AANBOD COVID-19 TEST APOTHEEK

Apotheek Drappier op het bedrijventerrein in Haasrode biedt vanaf 19/10 zelftests aan onder begeleiding. Zo kan u snel duidelijkheid krijgen over uw gezondheidstoestand.

Lees meer

Herstelling putdeksel Interleuvenlaan x Romeinse straat

Ter hoogte van de kruising Interleuvenlaan x Romeinse straat ligt er al geruime tijd een werkplaats rondom een instabiel putdeksel. De herstellingswerken starten op 19/10 en het herstel zal ongeveer een maand in beslag nemen.

Lees meer

Week van de Mobiliteit - Car Free Day

Car Free Day! Fietsers en voetgangers zijn koning vandaag. Dus denken we twee keer na voor we in de auto springen voor een kort – solo – tripje ? en genieten we des te meer van een tochtje met de fiets of te voet!

Lees meer

Kom op tegen Kanker Plantjesweekend

Dit jaar ziet het Plantjesweekend er helemaal anders uit. Voor het eerst in 25 jaar worden de vermaarde azalea’s enkel online te koop aangeboden. Daarbij hebben we jouw hulp nodig! Leg tussen 1 en 20 september een plantje in je winkelmandje. Met je aankoop houd je de zorg voor vele kankerpatiënten en hun naasten mee in stand.

Lees meer

Het 26ste Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker komt in zicht!

De voorbereidingen voor de driedaagse op 18, 19 en 20 september draaien op volle toeren

Lees meer

2 juli 2020

Verkeersinfo

Opgelet: werken in de Koning Albertlaan Van 6 tot 10 juli tussen 8u30 en 16u is de Koning Albertlaan tussen de Sterrenlaan en de Panoramalaan tijdelijk afgesloten of enkelrichting naar de Diestsesteenweg toe wegens wegenwerken. Best vermijd je die dagen deze omgeving. Doorgaand verkeer rijdt via de omleiding Drogenhof, Heide, Lubbeek centrum.

Lees meer

20 april 2020

Bundeling van de goederenstroom

Lees meer

15 april 2020

Wegen en Verkeer voert vier projecten uit van 'Leuven Noord' op en rond E314

Lees meer

20 april 2020

HR-community in tijden van lockdown

Op maandag 20 april werd er voor de tweede maal een online conference georganiseerd door Ingrid Van Noten (Atreverse) waarin de HR mensen op het bedrijventerrein van gedachten konden wisselen over de gevolgen van de crisis.

Lees meer

24 september 2019

Bedrijventerrein Haasrode krijgt een foodhall!

Lees meer

5 augustus 2019

Vernietiging beslissingen ANPR-camera door minister

Lees meer

9 juli 2019

ROLECS krijgt vorm binnen C-Valley

Lees meer

19 februari 2019

C-Valley is geselecteerd voor het ROLECS – Project (Flux 50 project)

Lees meer
△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x