SUSTAINABILITY

△▽

Samenwerken in een groene omgeving? Ondernemen op een duurzame, energiezuinige bedrijfssite?

Van vergroening en verfraaiing tot verantwoord ondernemen: C-Valley stelt duurzaamheid voorop en realiseert zo economische, ecologische en sociale voordelen.

Een boeiende bottom-up aanpak

Wie het verschil wil maken op het niveau van beleidsmakers, start met een breed veldonderzoek aan de basis. De huidige werkwijze screenen, knelpunten in kaart brengen en vertalen naar de betrokken bestuursorganen, … C-Valley analyseert, adviseert en optimaliseert. Wij detecteren problemen in de kiem en communiceren ze transparant naar tal van overheden. Een sterke, praktijkgerichte lobby die beleidsdocumenten mee vorm geeft. 

Expert in energiezuinigheid

De energiezuinigheid van ons bedrijventerrein up-to-date houden? Wij staan op een stipte follow-up van onze duurzaamheidsprocessen. C-Valley werd geselecteerd voor het gesubsidieerd ROLECS-programma, een Europees initiatief waarbij een panel experten zich tot 2021 buigt over de energiezuinige werking van het bedrijventerrein. Milieuvriendelijke pistes onderzoeken en vergelijken, diverse wetgeving correct implementeren, toekomstgerichte verduurzaming van bedrijven, … C-Valley overstijgt het individuele bedrijfsniveau en gaat samen met het Europees expertenpanel op zoek naar een globale, werkbare oplossing voor de volledige bedrijfssite.

Goederenstromen bundelen

Een bedrijventerrein is vaak het knooppunt voor pakketzendingen, bestelbusjes en koerierdiensten. C-Valley centraliseert transportstromen en startte een pilootproject met GC Europe, Donaldson en Mazak, drie pioniersbedrijven die het goederenverkeer zoveel mogelijk bundelen. Een kostenbesparend én groen initiatief, want zo creëren we niet alleen interessante schaalvoordelen voor bedrijven en hun werknemers, maar ook een stevige CO2-reductie. 


Wilt u ook besparen door groepsaankopen van C-Valley?

△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x