Ruimte Te Huur/Te Koop

Een centrale bedrijfsruimte huren, dicht bij Leuven? Het bedrijventerrein in Haasrode biedt tal van mogelijkheden voor uw bedrijf. Ontdek onze beschikbare ruimtes en neem uw intrek in een levendig en innoverend bedrijvencentrum.

△▽

Nieuwbouwproject - 5 KMO-units te koop

Op de Ambachtenlaan, naast het gekende industrieterrein Research Park Haasrode verkoopt ontwikkelaar Dyls 2 kantoorruimtes en 5 bedrijfsunits. De ruimtes maken onderdeel uit van een nieuw, modern KMO-park, dat een mooie mix van kantoren en bedrijfsunits omvat.

Lees meer

Unieke combinatie kantoor en werkplaats/magazijn – Romeinse straat 18, 3001 Heverlee (Haasrode Research Park)

Telematrox biedt moderne kantoorruimte in combinatie met werkplaats/magazijn aan ondernemingen die op zoek zijn naar flexibiliteit en een goede service. Wij nemen al je facilitaire zorgen uit je handen zodat jij je uitsluitend kan focussen op het ontwikkelen van jouw innovatieve ideeën of technologieën.

Lees meer

Moderne en budgetvriendelijke kantoren – Technologielaan 9, 3001 Heverlee (Haasrode Research Park)

Sinotech biedt moderne kantoorruimte aan ondernemingen die op zoek zijn naar flexibiliteit en een goede service. Wij nemen al je facilitaire zorgen uit je handen zodat jij je uitsluitend kan focussen op het ontwikkelen van jouw innovatieve ideeën of technologieën.

Lees meer

13 december 2021

Bedrijf zoekt tijdelijke opslag

Een bedrijf op het bedrijventerrein zoekt 3.000m opslagruimte voor een beperkte periode (1 jaar) Zijn er bedrijven op het terrein die een dergelijke ruimte tijdelijk ter beschikking hebben ? U kan ons steeds bereiken via info@c-valleyleuven.be

Lees meer

22 november 2021

Moderne en budgetvriendelijke kantoren – Esperantolaan 4, 3001 Haasrode

Axilius biedt moderne kantoorruimte aan ondernemingen die op zoek zijn naar flexibiliteit en een goede service. Wij nemen al je facilitaire zorgen uit je handen zodat jij je uitsluitend kan focussen op het ontwikkelen van jouw innovatieve ideeën of technologieën.

Lees meer
△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x