Infosessie Ventilatie voor een veilige en gezonde werkplek

△▽

Op dinsdag 8 november organiseren C-Valley en Idewe een infosessie over ventilatie voor een veilige en gezonde werkplek.

Goed ventileren is essentieel voor een gezonde binnenluchtkwaliteit in de werkomgeving. Dat werd nog maar eens duidelijk tijdens de coronapandemie. Het voordeel van voldoende ventilatie? Gezonde en productieve werknemers — ook los van circulerende virussen of bacteriën.

Een optimale luchtkwaliteit heeft een positieve impact op de prestaties van werknemers: hoe lager het CO2-gehalte in de binnenlucht, hoe beter de concentratie en het energieniveau. Ventileert u uw werkplek goed? Dan vermijdt u klachten zoals slaperigheid en futloosheid.

Goed om te weten: sinds 21 mei 2019 moet de binnenluchtkwaliteit op de werkplek voldoen aan aangepaste voorwaarden en is een risicoanalyse verplicht.

Wie : De Groep IDEWE omvat de Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk IDEWE vzw en het adviesbureau IBEVE vzw. 870 medewerkers van de groep ondersteunen vanuit 11 regionale zetels meer dan 36000 bedrijven in Vlaanderen, Wallonië en Brussel bij het opzetten en implementeren van een geïntegreerd preventiebeleid.

Waar : Groep IDEWE

Interleuvenlaan 58b

3001 Heverlee

Zaal Appel

Programma : 12u-13u: lunch

13u-13u10:Intro door Jeroen Aussems, Regionaal coördinator risicobeheersing over IDEWE en het ITeam INBO

13u10-15u: inhoudelijke sessie ‘Ventilatie voor een veilige en gezonde werkplek’

Inschrijven: Ben je graag aanwezig? Deelnemen is gratis maar inschrijven voor 01/11/2022 is verplicht. Je deelname bevestigen kan eenvoudig door een mailtje te sturen met naam en voornaam, bedrijf, functie en e-mailadres naar info@c-valleyleuven.be.


Meer items
△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x