10 maart 2022

Rotary - Taste the Walk International

△▽

Taste the Walk International is een familiale en vriendschappelijke activiteit.

Voor een bescheiden intekenbedrag bieden we de deelnemers een prachtige dag. We kienen elk jaar weer een prachtig wandelparcours uit van pakweg een drietal uurtjes doorheen het Hageland. Kleine weggetjes, wat modder, een hellinkje, het zit er allemaal in. 

We steken die wandeling ook elk jaar in een nieuw en creatief thema, waarbij we de wandelaar tijdens de wandeling vergasten op wel heel originele, grappige en lekkere toestanden.

Op elk standje bieden Rotariërs, hun partners en hun kinderen u lekkernijen en verrassende drankjes aan, zodat de deelnemers maar al te graag wat ‘blijven hangen’ onderweg.

Na afloop komt iedereen terug ‘binnen’ op het startpunt waar we dit jaar een uitermate verzorgd buffet Vlaamse specialiteiten aanbieden. We drinken samen nog een goed glas en maken eventueel vrijblijvend kans op mooie prijzen uit de tombola. 

Hoe kan u ons helpen?

Door deze uitnodiging vanuit uw organisatie te verspreiden naar al uw collega’s - of het nu Belgen dan wel buitenlanders zijn - en hen te enthousiasmeren om deel te nemen.

Of, beter nog, door als onderneming in te tekenen en een contingent inschrijvingen te boeken voor uw medewerkers. In het verleden mochten we al herhaaldelijk bedrijven verwelkomen die hun medewerkers uitnodigden om samen met hun gezin deel te nemen. Een leuke, no-nonsense familiedag voor geen prijs.

Helemaal te gek wordt het als u ons wilt sponsoren !

Zoals hierboven reeds aangehaald, onze leden en hun familie zetten zich volop in en doen beroep op hun relaties om zoveel mogelijk gratis gedaan te krijgen. Maar daarnaast hebben we centen nodig om onze vaste kosten te dekken.

We willen dit doen door partners te vinden die bereid zijn om in te tekenen op één van onze 2 sponsorformules. Geen torenhoog bedrag, maar voor ons wel een wereld van verschil!

Neem contact op met Johan de Bruijn voor concrete afspraken of vragen:

0475 75 59 82 en johan.debruijn@yahoo.be


Meer items
△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x