13 december 2021

Brief van Huis van het Kind Leuven

△▽

Een eindejaarsbonus voor je personeel? En ook een gift voor kwetsbare Leuvense gezinnen?

Beste bedrijfsleider

Hoe gaat het met jouw bedrijf tijdens de coronacrisis? Jouw gemotiveerd, flexibel personeel heeft misschien wel een bonus verdiend op het einde van dit jaar. Terecht! Intussen hebben heel wat Leuvense gezinnen het moeilijker gekregen.

Kirikou en Huis van het Kind Leuven gaan de strijd tegen kinderarmoede aan en stellen babymateriaal, kleding, school- en sportmateriaal, … ter beschikking. Veel Leuvenaars brengen spullen binnen. Maar de nood gaat verder en we zouden graag materiaal bijkopen. Wil jouw bedrijf zijn maatschappelijke rol in de verf zetten?

Schenk een pakket aan Leuvense gezinnen

Je kan – heel concreet - in naam van elk personeelslid een pakket aankopen, variërend van € 5 tot € 20 voor luiers, knutselmateriaal of speelgoed. Hiervoor kunnen we je bedrijf een factuur bezorgen om op te nemen in de boekhouding. Meer informatie via deze link . We geven je met plezier meer informatie om dit via uw interne communicatie verder toe te lichten.

Je kan uiteraard ook een gift overmaken op onze projectrekening bij de Koning Boudewijnstichting  (BE10 0000 0000 0404, BIC: BPOTBEB1, met de vermelding 128/3255/00096 om de giften snel te identificeren en te linken aan het juiste project). De Koning Boudewijnstichting bezorgt je uiteraard een attest zodat de gift fiscaal aftrekbaar is. Deze projectrekening is nog geldig tot eind maart 2022.

Wij maken de ondersteuning van je bedrijf graag bekend via onze website en sociale media.

Aarzel niet om ons te contacteren als je hierover vragen hebt. Komt dit aanbod te laat voor 2021? Spaar het idee alvast op voor volgend jaar.

Teambuilding of actie voor het goede doel

Wij zijn permanent op zoek naar vrijwilligers die eenmalig willen helpen kleren sorteren en speelgoed nakijken, zodat de overige vrijwilligers zich kunnen toeleggen op het klaarmaken van pakketjes. Ben je op zoek naar een relevante teamactiviteit? Neem contact op! Wij voorzien een bezoek met rondleiding bij Kirikou en de nodige versnaperingen. Dit kan gecombineerd worden met een bezoek aan één van onze partnerorganisaties die ervoor zorgen dat al het materiaal bij de juiste gezinnen terechtkomt.

Of wil je zelf een inzamelactie binnen het bedrijf organiseren? Ook hierbij kunnen we jou zeker verder helpen met concrete tips en informatie.

We wensen jou alvast een fijn eindejaar en veel succes in 2022. Alvast bedankt om ons aanbod te bekijken. Andere voorstellen? Contacteer ons om samen een initiatief op poten te zetten.

Vriendelijke groeten

Bieke Verlinden

Voorzitter Huis van het Kind Leuven


Meer items
△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x