17 december 2020

Enquête over het delen van diensten en facilitaire voorzieningen op het bedrijventerrein

△▽

Het Center for Sustainable Entrepreneurship (CenSE, Odisee, www.odicense.be) en Interleuven sloegen dit najaar de handen in elkaar om na te gaan wat het potentieel is op de bedrijventerreinen Haasrode omtrent het delen van diensten en facilitaire voorzieningen.

We willen heel graag weten wat uw wensen en ideeën hieromtrent zijn. Daarom nodigen we u uit om deze vragenlijst (klik hier) in te vullen die ongeveer een kwartiertje van uw tijd zal vragen. Deze vragenlijst wordt uitgestuurd naar alle organisaties op de bedrijventerreinen Haasrode. Idealiter wordt de vragenlijst ingevuld door de persoon die verantwoordelijk is voor het beheer van de faciliteiten en ondersteunende diensten te Haasrode.

Met deze vragenlijst willen we nagaan waar opportuniteiten liggen om infrastructuur en dienstverlening beschikbaar te stellen voor anderen op het bedrijventerrein. Verder wordt ook bekeken welke faciliteiten en diensten vandaag ontbreken of onvoldoende aanwezig zijn. Delen van diensten en faciliteiten zit in de lift en steeds meer bedrijventerreinen lanceren dergelijke initiatieven. Ook stad Leuven erkent het belang hiervan en wil de resultaten van dit onderzoek meenemen als input voor het Masterplan Leuven voor de bedrijventerreinen Haasrode dat zij momenteel voorbereiden.

Volstrekte anonimiteit is gegarandeerd. Na afloop van het onderzoek, in februari 2021, zullen de onderzoeksresultaten worden voorgesteld aan Interleuven. Op verzoek kan u een samenvatting ontvangen en daarnaast zullen de resultaten van de studie eveneens terug te vinden zijn op onze website (www.odicense.be).

Bij voorbaat danken wij u van harte voor uw waardevolle medewerking aan het onderzoek.

Met vriendelijke groeten,

Karen Brabant, Wouter Broekaert, Veerle De Smedt, Femke Veeckman - Odisee

in samenwerking met Interleuven en C-Valley 

Meer items
△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x