13 april 2021

Iedereen 1000 - Kom Op Tegen Kanker

△▽

Het hemelvaartweekend komt stilaan dichterbij. Traditiegetrouw is dit het weekend van de 1000 km, een actie voor Kom op tegen Kanker waarbij duizenden fietsers vier dagen lang trappen tegen kanker. Daar steekt corona jammer genoeg voor het tweede jaar op rij een stokje voor. Daarom komt Kom op tegen Kanker met een even sportief en sfeervol alternatief: Iedereen 1000.

Onder die noemer proberen we van 10 tot en met 16 mei zoveel mogelijk kilometer op de teller te fietsen én twee miljoen euro in te zamelen voor kankeronderzoek. Dat onderzoek blijft ook nu broodnodig, want kanker stopt niet door corona.

Kom op tegen Kanker deelt daarom 8 fietslussen van elk 125 km met deelnemers. Die lussen zijn verdeeld over alle provincies en doen de mooiste plekjes in elke regio aan. Je hoeft natuurlijk geen 125 km of meer te fietsen, al mag dat natuurlijk wel. Elke kilometer telt en toont kankerpatiënten dat ze er niet alleen voor staan.

Allemaal samen houden we de gereden kilometers bij in de app atlasGO. In de app kun je ook volgen hoeveel kilometer je eigen team al aflegde, en hoeveel geld jullie al inzamelden. Je kunt het leaderboard van jullie team trouwens ook makkelijk delen, bijvoorbeeld op intranet. Zo kan iedereen tussen 10 en 16 mei meeleven met en supporteren voor de fietsers.

De verbindende uitdaging waar jullie naar op zoek zijn? Maak dan een fietsteam aan voor jouw bedrijf, en motiveer collega's, klanten en partners om samen te trappen tegen kanker. Zo koppelen jullie een sportieve uitdaging aan het goede doel, geven jullie het kankeronderzoek een boost én laten jullie kankerpatiënten (binnen jullie bedrijf) weten dat jullie er voor hen zijn.

Dit kan door:

een team aan te maken op atlasGO en medewerkers, klanten, partners … aan te moedigen om zich voor tien euro per persoon te registreren voor Iedereen 1000. Ze kunnen zich daarna makkelijk aansluiten bij jullie fietsteam.

een team aan te maken op atlasGO en medewerkers, klanten, partners … een extra duw in de rug te geven door hen een voucher te schenken waarmee ze gratis kunnen registreren voor Iedereen 1000. Je bedrijf ontvangt dan een factuur voor de aangekochte vouchers (10 euro per stuk).

Wij helpen jullie met plezier verder op weg. Je vindt al meer info op iedereen1000.be, maar we vertellen jullie ook graag tijdens een gesprek meer over de actie en delen daarna extra promotiemateriaal om jullie sportieve en financiële prestaties in de kijker te zetten.

Tot binnenkort?

Sportieve groeten,

Kom op tegen Kanker


Meer items
△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x