Mobipunten Researchpark-Ambachtenzone

△▽

Aan de bushalte Heverlee-Ambachtenlaan (nabij het Examencentrum) vind je vanaf woensdag 3 maart vier elektrische “URBEE” fietsen. Misschien zag je ze al eerder aan het station, aan het Rector de Somerplein, of elders in Leuven.

Je kan de fietsen reserveren en gebruiken via een app en op een ander mobipunt met Urbee-stallingen achterlaten. Het gebruik ervan wordt tijdelijk gratis aangeboden door de stad Leuven (zie verder).

De gebruiksmogelijkheden zijn legio :

een tripje naar de stad tijdens de middag, een korte werkverplaatsing, een lunch buitenshuis, een verplaatsing naar het station van Leuven of Heverlee, of zelfs je wagen ophalen bij de nabije garages.

Ontdek op www.leuven.be/mobipunten waar de andere locaties met Urbee elektrische deelfietsen zijn.

Een tweede Mobipunt is gepland bij de bushalte Siemens, maar door de corona-maatregelen zijn deze fietsen voorlopig nog niet geplaatst. Indien u denkt dat uw werknemers hier ook in deze periode gebruik van zouden maken, laat het ons dan weten, dan kunnen we ze spoedig laten plaatsen.

Het gebruik van deze mobipunten zal worden opgevolgd en het is mogelijk dat er bijkomende fietsen/Mobipunten worden voorzien in de toekomst.

TIJDELIJKE ACTIE!

Wanneer je de vouchercode “leuvenurbee” ingeeft in de Urbee Go app, krijg je gratis een fiets-tegoed ter waarde van 30 euro. Die 30 euro kan je tot 30 april 2021 opgebruiken.

Het is dus hét moment om het aanbod te bekijken en uit te proberen. Voor meer details verwijzen we u naar de folder op onze site.


Meer items
△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x