Opgelet voor malafide asfalteerders

△▽

Opgepast voor malafide asfalteerders in onze regio !

Er wordt melding gemaakt van malafide asfalteerders. Afgelopen week werd er op het bedrijventerrein door een aantal bedrijven aangegeven dat zij benaderd werden door Engelstalige asfalteerders. Deze praktijken zijn ook al bekend vanuit West -Vlaanderen.

De zogenaamde “Engelse asfalteerders” bieden bewoners van woningen aan om hun oprit voor een zacht prijsje te asfalteren. De verdachten beweren asfalt over te hebben van een andere werf, waardoor ze de oprit voor een prikje kunnen asfalteren. Het asfalt blijkt echter van een minderwaardige kwaliteit te zijn waardoor al vrij vlug gebreken opduiken. Bovendien komt men met een afrekening op de proppen die veel hoger blijkt te zijn dat het initieel afgesproken bedrag. De verdachten deinzen er ook niet voor terug om intimiderend en bedreigend gedrag te vertonen. 

De asfalteerders zijn Engelstalig, maar verplaatsen zich zowel met voertuigen met buitenlandse kentekenplaten als binnenlandse kentekenplaten. 

We willen iedereen dan ook waarschuwen en vragen om niet op dergelijk aanbod in te gaan. Word je benaderd door deze asfalteerders? Probeer dan de nummerplaat, het merk, type en kleur van het voertuig te noteren en neem steeds onmiddellijk contact op met de politie op het nummer 101


Meer items
△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x