Werken: Nieuwe asfaltlaag op de Meerdaalboslaan

△▽

Het wegdek tussen de spoorwegbrug vlak voor de Brabanthal en de rotonde aan het op- en afrittencomplex van de E40 krijgt een grondige opknapbeurt. Het kruispunt met de Interleuvenlaan is niet inbegrepen in dit project en komt later nog aan bod. Het Agentschap Wegen en Verkeer laat in eerste instantie betonherstellingen aan het wegdek uitvoeren. Nadien wordt een scheurremmende tussenlaag en nieuwe laag asfalt aangelegd.

Begin juli voorbereidende werken

Van dinsdag 4 juli tot en met vrijdag 7 juli brengen we de doorsteken aan als voorbereiding op de werken. Er komt een doorsteek ter hoogte van de spoorwegbrug en een doorsteek aan de rotonde aan het op- en afrittencomplex met de E40. Tijdens deze lokale werken over een afstand van 50 meter sluiten we in beide richtingen een rijstrook af. Het verkeer rijdt in beide richtingen op 1 rijstrook.

Uitvoering in 2 fasen vanaf 7 augustus

De werken starten op maandag 7 augustus 2023. Volgens de huidige planning duren de werken 5 weken. We werken in 2 fasen om de hinder te beperken.

  • Fase 1 (3 weken): weghelft richting Leuven (zijde Brabanthal).
  • Fase 2 (2 weken): weghelft richting het op- en afrittencomplex met de E40.

Verkeer op versmalde rijstroken

De Meerdaalboslaan (N25) blijft open tijdens de werken.

  • Het verkeer rijdt over één versmalde rijstrook per rijrichting.
  • Tijdelijke verkeerslichten op de Geldenaaksebaan en Technologielaan regelen de doorstroming naar de Meerdaalboslaan (N25).
  • Tijdens fase 1 is de Brabanthal niet bereikbaar via de Meerdaalboslaan (N25). Verkeer wordt omgeleid via de Geldenaaksebaan.
  • Lokaal verkeer naar het bedrijvenpark wordt aangeraden om via de Geldenaaksebaan te rijden.
Meer items
△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x