Wat is C-Valley

△▽

C-Valley Leuven is een gezamenlijk initiatief van de Stad Leuven, POM Vlaams-Brabant, VOKA Vlaams-Brabant en Interleuven om de aantrekkelijkheid van het bedrijventerrein in Haasrode te verhogen en een actieve community te creëren. C-Valley wordt gesteund door het Agentschap Innoveren en Ondernemen.

C-Valley Leuven gaat op zoek naar de gemeenschappelijke drivers zodat er proactief en constructief kan samengewerkt worden met alle betrokkenen.

C-Valley Leuven opent de dialoog tussen de beleidsmakers, de bedrijven en de onderwijsinstellingen in het researchpark en in de Ambachtenzone in Haasrode. Bemiddelend, maar daadkrachtig. En altijd met een ruime blik op de toekomst, want C-Valley streeft naar duurzame akkoorden die werken op lange termijn.

Als overkoepelende bedrijventerreinvereniging laat C-Valley de werk- en ondernemingsomgeving in Haasrode groeien en bruisen.

Door de vragen van alle leden te bundelen wil C-Valley optreden als katalysator in het bereiken van schaalvoordelen op het vlak van mobiliteit, innovatief ondernemen, energie, human resources, welzijn en sport. C-Valley kan rekenen op een daadkrachtige raad van bestuur en verschillende werkgroepen waarin werkbare ideeën worden omgezet in concrete actieplannen.


Bedrijven die lid worden van C-Valley krijgen toegang tot de groepsaankopen en worden uitgenodigd op de verschillende workshops, sport- en netwerkevents. 


△▽

info@c-valleyleuven.be


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x